Patientberättelser

Själva syftet med homeopati är att hjälpa oss människor att må bra, först då är homeopatin relevant. Det är därför viktigt för homeopatins framväxt att patienter som fått hjälp berättar det vidare. Du som har erfarenhet av en homeopatisk behandling och vill förmedla den via vår hemsida är välkommen att skicka in dina erfarenheter till föreningens e-postadress: homeopatiframjandet@gmail.com. Det går alldeles utmärkt att vara anonym, så länge berättelsen kan verifieras av den behandlande homeopaten.

Homeopat som bidrar med sina patientberättelser ska vara auktoriserad och innehavare av en basmedicinsk utbildning motsvarande 60P. Vidare så ska den praktiserande homeopaten ha ett skriftligt godkännande från patienter som framträder med bild och/eller namn att publicering på föreningens hemsida går bra.

Här följer några patientberättelser:

Homeopati lindrade biverkning av cellgifter

– Efter att ha opererat bort en tumör och påbörjat en cellgiftbehandling fick jag den mest avgrundsdjupa halsbränna jag någonsin har upplevt. Jag fick tack och lov kontakt med Irén Svensson-Nylén på Alternativpraktik Helheten i Örebro.
Läs mer

Musiklärare med hyperakusi hjälpt med homeopati

– Efter några veckors uppladdning inför en konsertserie fick jag plötsligt ont i öronen av det starka ljudet och var tvungen att få en ersättare. På premiärmorgonen blev jag uppringd och ombedd att komma och dirigera kör och orkester. Jag gjorde det, men det var en plåga. Morgonen efter sista föreställningen kunde jag inte tåla ens svaga ljud. Efter homeopatisk behandling försvann ljudöverkänsligheten och familjen kunde slappna av. – Min familj var glatt förvånad över att jag inte tycktes märka när de råkade slamra till, hosta eller skratta. Jag kunde börja lyssna på musik, och även spela korta stunder på något…
Läs mer
Homeopati & Demokrati
Viktoria fri från depression med homeopati
Isabelle´s autism helped with homeopathy
Isabelle tillfrisknar från autism tack vare homeopati
Rulla till toppen