Homeopati lindrade biverkning av cellgifter

Patientberättelse från Irén Svensson Nylén. Örebro

– Efter att ha opererat bort en tumör och påbörjat en cellgiftbehandling fick jag den mest avgrundsdjupa halsbränna jag någonsin har upplevt

Jag fick lära mig att halsbränna är en ytterst vanlig (och synnerligen oönskad) biverkan av cellgifterna.

Halsbränna ja, här talar vi inte om milda uppstötningar och allmänt obehag, utan om en halsbränna som spred sig från mellangärdet och ut i hela bröstet för att formligen forsa upp i halsen, Det blev som kramp – jag fick till och med värk i käkarna.

”Min” doktor på onkologen rekommenderade Losec (eller liknande), men jag bad om något annat, eftersom jag inbillar mig att massor med dessa läkemedel knappast kan vara bra i längden. Men nu är tyvärr detta vad som erbjuds.

Jag fick tack och lov kontakt med Irén Svensson-Nylén på Alternativpraktik Helheten i Örebro, som ordinerade Nux vomica i mitt fall. I början tog jag två tabletter var tjugonde minut i en timme innan behandlingen, så den cellgiftomgången var halsbrännan betydligt mildare. Nu tar jag kanske två om dagen av den enkla anledningen att de inte behövdes.

Nux vomica är numera min bästa vän,  halsbrännan är nästan ett minne blott. Vid nästa cellgiftbehandling vet jag att hjälp finns!

Kvinna 53 år

——————————–

Viktigt att notera är att homeopatiska läkemedel ges utifrån en individuell symtombild. Nux vomica hjälpte den här patienten, men detta läkemedel hjälper naturligtvis inte alla som har halsbränna, då vi människor är olika varandra och äger individuella symtombilder som kan behöva ett annat homeopatiskt läkemedel.

Rulla till toppen