Berättelser

Homeopati lindrade biverkningar av cellgiftsbehandling

– Efter att ha opererat bort en tumör och påbörjat en cellgiftbehandling fick jag den mest avgrundsdjupa halsbränna jag någonsin har upplevt. Jag fick tack och lov kontakt med Irén Svensson-Nylén på Alternativpraktik Helheten i Örebro, som raskt rekommenderade Nux vomica.

Länk: https://dagenshomeopati.se/homeopati-lindrar-biverkning-av-cellgifter/

Ljudöverkänslig musiklärare fick hjälp av homeopatisk behandling

– Efter några veckors uppladdning inför en konsertserie fick jag plötsligt ont i öronen av det starka ljudet och var tvungen att få en ersättare. På premiärmorgonen blev jag uppringd och ombedd att komma och dirigera kör och orkester. Jag gjorde det, men det var en plåga. Morgonen efter sista föreställningen kunde jag inte tåla ens svaga ljud. 

Efter homeopatisk behandling försvann ljudöverkänsligheten och familjen kunde slappna av.

– Min familj var glatt förvånad över att jag inte tycktes märka när de råkade slamra till, hosta eller skratta. Jag kunde börja lyssna på musik, och även spela korta stunder på något instrument utan att tonerna lät fel eller gjorde ont.

Länk: https://dagenshomeopati.se/gunnars-patient/

Det som fungerade mot den envisa huvudvärken var homeopatisk behandling

När Ewa föll ihop på sitt jobb trodde alla att det var stroke. Det visade sig att hon hade 14 godartade tumörer i hjärnan. Hon fick tuffa behandlingar. Men inget bet på huvudvärken. Den blev bättre först när hon fick homeopati.

– I princip mår jag bra idag. Tumörerna finns där och jag vet inte om de kommer att växa till sig. Jag har berättat för min neurokirurg att jag tar homeopatisk medicin och fick rådet att fortsätta med det ifall jag tror på det.

Länk: https://klassiskahomeopater.se/homeopatimediciner-var-det-enda-som-bet-pa-ewas-huvudvark/

Homeopatisk behandling botade kallbrand

Studie på fem patienter från Indien med kallbrand, visar att homeopati kan bota allvarliga tillstånd där amputation (inom den vanliga sjukvården) hade varit den enda lösningen.

 Fyra av fem av patienterna i studien är diabetiker. Alla fem tillfrisknade och slapp amputation. Bevis finns också att homeopati har förmåga att sänka blodsockernivån.

Patienterna fick behandlingen på Centret för Klassisk Homeopati i Bangalore Indien. De fick sedvanlig såromläggning och behandling med Calendula-tinktur, utöver den homeopatiska behandlingen.

Länk: https://www.ijrh.org/article.asp?issn=0974-7168;year=2015;volume=9;issue=2;spage=114;epage=122;aulast=Mahesh

Isabelle, autistisk flicka fick hjälp av homeopati (Video)

Efter en vaccinationsskada förändrades Isabelle till oigenkännlighet. Från en glad bebis gick Isabelle helt in i sin egen värld och förlorade sin språkförståelse och började till och med att tappa balansen. Isabelles mamma gav inte upp, trots att läkarna sagt att barn kan bli autistiska och därmed obotliga, tog hon istället kontakt med en homeopat. Idag är Isabelle frisk.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=db2xLC3NqcI

Homeopatisk behandling rensade bihålorna och botade därmed Alexanders huvudvärk (Video)

Alexander Andrén, massör berättar hur det gick till när hans huvudvärk försvann med hjälp av homeopatisk behandling. När han var 14-år uppsökte han homeopat som gav honom ett homeopatiskt medel som rensade upp i hans bihålor. Efter behandlingen försvann huvudvärken som hade plågat honom i sju år. 

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=IuyZBupoSMI

Viktoria fri från depression med hjälp av homeopati (Video)

Viktoria kom ut ur sex års långt beroende av antidepressiva medel efter endast en konsultation. Hon hade haft sex tunga år och varit trött och inte känt någon glädje.

– Periodvis mådde jag så dåligt att jag inte ens kände någonting för mina barn, berättar hon.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=SsE8RZ1FjhE

Agneta blev frisk i bihålorna och hennes hund fick pälsen tillbaka av homeopatisk behandling

Agneta var uppsvälld i ansiktet hade problem med bihålorna med värk flera gånger om året. Och hennes hund hade många krämpor och hade tappat all päls utom i ansiktet och på benen. Bägge gick till homeopaten och blev friska. Se fotografier på både Agneta och hennes hund, före behandling och efter behandling.

Länk: https://dagenshomeopati.se/agneta-frisk-av-homeopati-och-hunden-fick-livsgnistan-och-palsen-tillbaka/

Författaren Ivar Lo-Johansson blev botad av homeopat när han var 16 år gammal

Ivar Lo träffade en bonde 1917 som dödsdömd av läkare, hade gått till homeopat och blivit frisk. Ivar Lo som hade tuberkulos fick namnet på homeopaten och i stället för att gå på återbesöket på dispensären gick han istället till homeopaten på Styrmansgatan i Stockholm. Han fick ett mjölfint pulver i ett kuvert och gick på återbesök hos homeopaten var tredje vecka. Ivar Lo tillfrisknade och slapp läggas in på sanatorium.

Länk: https://dagenshomeopati.se/ivar-lo-johansson-blev-botad-av-en-homeopat-sin-ungdom/